dijous, 16 d’octubre del 2008

Vols participar en les properes jornades??

PROPOSTA COMARCAL: REALITZACIÓ DE JORNADES DE CULTURA LLIBERTARIA AL VALLÈS


Ja fa dos anys, les companyes de l’Ateneu Llibertari de Sabadell i la CNT-Sabadell hem organitzat Jornades de Cultura Llibertària durant el mes de Maig.
Jornades on s’hi han realitzat tot tipus d’activitats de formació i debat sobre alimentació, educació, assemblearisme, presons...és a dir, aquelles temàtiques en les que els Moviments Socials Antiautoritaris tracten de tenir una important influència.

Creiem que en aquest moment és important crear vincles amb els ja esmentats col·lectius i individualitats antiautoritàries amb qui potser quasi mai hem tingut contacte tot i compartir una reduïda extensió territorial.
És per això que us convidem a una primera presa de contacte, plantejament i propostes per a les properes jornades, i a començar a construir totes juntes projectes fructífers en comú. La primera assemblea de presentació es durà a terme a l’espai de l’Ateneu el dimecres dia 29-10-2008 a les 20h.

Cal destacar que aquesta és una proposta que pretén aglutinar a molta i molt diversa gent, no és la nostra intenció que hi participin exclusivament col·lectius, ans al contrari, qualsevol persona amb ganes de tirar endavant el projecte i aportar noves idees no és benvinguda, sinó imprescindible.

Si no pots venir el dia proposat, però tens interès pel projecte, contacta amb nosaltres per e-mail o telèfon:
Ateneu: www.ateneullibertaridesabadell.blogspot.com, a.ll.sbd@gmail.com
CNT: 93.717.53.01, cntsabadell@cnt.es

Ens trobem al Passatge Edgard Ricetti nº16 i 18, al costat de la Plaça Marcet i a 10 minuts de Sabadell Rambla (FGC) o Sabadell Centre (RENFE).


Ateneu Llibertari de Sabadell i CNT Sabadell

16/10/08